Ke hele mai nei ʻo Santa Claus!E hele pū me ʻoe i ke mele i ka lā hoʻomaha

Aia ʻo Santa Claus ma ʻaneʻi

Hoʻopau ka papale Kalikimaka ʻulaʻula ahi i ke kaumaha, hoʻokuʻu ka lāʻau Kalikimaka ʻōmaʻomaʻo i ka ikaika, waiho ka mea holo kaʻa i kahi hōʻailona o ka hauʻoli, a hāʻawi ke ʻano Santa Claus i nā makana hauʻoli.

acsv (1)

I kēia Kalikimaka, no ke aha e hāʻawi ʻole ai iā ʻoe iho i makana kūikawā!E hoʻokokoke i ke mele iā ʻoe a e hauʻoli i kahi ʻahaʻaina hoʻolohe maʻemaʻe.

Hoʻololi ʻo Yison i Santa Claus a hoʻomākaukau kūikawā i nā ʻano huahana pepeiao i koho ʻia no ʻoe, e ʻae iā ʻoe e hoʻoheheʻe iā ʻoe iho i ke ao mele.

Hoʻolauleʻa-G28 Uea Headset

acsv (2)
acsv (3)
acsv (4)
acsv (5)
acsv (6)

Hoʻopiha ka hiʻohiʻona nani i ka lewa leʻaleʻa a hōʻike maikaʻi i kou ʻano hana.E hoʻokomo i nā headphone uea G28 a e hele pū me ʻoe i ke mele i kēlā me kēia manawa mahana i kēia Kalikimaka.

Hoʻolauleʻa-G29 Uea Headset

acsv (7)
acsv (8)
acsv (9)
acsv (10)
acsv (11)

Hoʻokomo iā ʻoe iho i ke mele a me ka lewa hauʻoli me nā headphone uea G29.E hoʻomālamalama i ke mele i kou manawa hoʻomaha a kaʻana like i nā mele nani me ka ʻohana a me nā hoaaloha.Hāʻawi i kou mau pepeiao i makana a ʻike i ka pumehana a me ka hauʻoli i lawe ʻia e nā mele.E lilo kā mākou mau pepeiao i kāu hālāwai maikaʻi loa me ka Kalikimaka!

Hoʻolauleʻa-W51 Headphone Wireless

acsv (12)
acsv (13)
acsv (14)
acsv (15)
acsv (16)

Hāʻawi i kou ʻohana a me nā hoaaloha i makana o nā mele nani a e ʻike iā lākou i ka nani o nā ʻahaʻaina a me nā mele.I kēia Kalikimaka, e hele pū nā mele a me ka hauʻoli, a e lilo nā headphone uea W51 i hoa mele maikaʻi loa i kēia kau Kalikimaka.

Hoʻolauleʻa-W52 Headphone Wireless

acsv (17)
acsv (18)
acsv (19)
acsv (20)
acsv (21)

E koho i kahi headset kiʻekiʻe no kāu mea aloha a hoʻouna i kāu mau hoʻomaikaʻi Kalikimaka ʻoiaʻiʻo.E hāʻawi mai ka mele nani iā ​​ʻoe i ka hauʻoli a me ka pumehana.E hoʻokuʻu i ke poʻo kelepona ʻole W52 e kūkulu i alahaka ma waena o ʻoe a me kāu mea aloha.

Hoʻolauleʻa-A35 Headset Wireless

acsv (22)
acsv (23)
acsv (26)
acsv (25)
acsv (26)

A35, hele i kahi hoʻomoana a ʻimi i nā mea pohihihi o ke ʻano.E hoʻokomo i nā headphone uea ʻole A35 a ʻike i ka maluhia a me ka hoʻomaha i hāʻawi ʻia e ke ʻano.  

I kēia Kalikimaka, e pumehana i kou puʻuwai me ke mele.E kau i kou mau pepeiao, e kaahele ma ka ʻāina i uhi ʻia i ka hau, a e hoʻolohe i ke mele mele o nā mele Kalikimaka.E pani i kou mau maka a manaʻo e lohe ʻoe i ke kani ʻana o nā bele a Santa a ʻike i ka lewa hauʻoli.

E hana nā mele mele, Kalikimaka a me YISON'S i hoʻomanaʻo i kēia hoʻoilo.


Ka manawa hoʻouna: Dec-25-2023