E kau i ka pepeiao o Yison, He huakaʻi leʻaleʻa!

1

E hele i ka wā hoʻomaha, e hauʻoli i nā hiʻohiʻona kūlohelohe, e hoʻokomo i nā headphone, e hoʻolohe i ke mele kupaianaha, e hoʻokomo iā ʻoe iho i ke mele, a hauʻoli i kahi manawa o ka maluhia a me ka hoʻomaha i ka wā o ka huakaʻi.

A33-Hoʻolauleʻa ANC Noise Reduction

2
4
3
5

E ʻōlelo maikaʻi i ka walaʻau, lohe ʻoi aku ka maopopo, a hauʻoli i kahi manawa kaʻawale i ka wā o ka hele ʻana.ʻAʻole i kaupalena ʻia, e hahai i kou puʻuwai.E hele pū nā poʻo kani kani me ʻoe i kāu huakaʻi, manaʻo i ke mele maʻemaʻe, a hauʻoli i ka nani kūʻokoʻa.

A34-Celebrat Ultra Lightweight Design

6
8
7
9

E hele wāwae ma nā alanui exotic a me nā alahele, e hauʻoli i ke mele a hahai i ke mele.E hoʻohui pono i nā headphone ultra-māmā a ʻoi aku ka maikaʻi me ka huakaʻi e hana i kahi ʻike huakaʻi hou.

W41-E hoʻolauleʻa i ka Makaroni Hou TWS

10
12
Ka poʻe ʻeleu i ka manaʻo kūlohelohe.Wahine backpacker me ka ʻeke ʻeke e leʻaleʻa ana i ka loko mauna turquoise.AI Generative
13

Hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa i nā hiʻohiʻona nani a hoʻoheheʻe iā ʻoe iho i ka leo mele nani i kou hele ʻana ma nā alanui pahū.Hoʻohui ʻia nā poʻo ʻoniʻoni ʻoniʻoni Macaron kala i kāu huakaʻi a manaʻo i ke kahaha o nā mele hoʻoikaika ʻuhane.

SP-17-Celebrat Portable Stunning Sound Speaker

14
16
15
17

He huakaʻi hoʻokahi a i ʻole kahi carnival me kahi hui o nā kānaka?
ʻO kahi hoʻomoana i kali ʻia a me kahi pāʻina barbecue poina ʻole.
I ke ola, aia kekahi mau manawa,
Ke loaʻa ka pōmaikaʻi mele, e lilo ia i mea nani.

Ma ke kuahiwi a ma ke kai paha, hiki i nā mea haʻi'ōlelo ke hāʻawi iā ʻoe i ka maikaʻi o ke kani maʻemaʻe, e hoʻoikaika a leʻaleʻa i kāu huakaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Feb-27-2024